X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Твоје лице звучи познато
04/10/2019 |  16:56 ⇒ 20:03 | Извор: СРНА

Бијељина: Полицајац спасио мушкарца од самоубиства

Крим-полицајац из Бијељине Ведран Петровић спасио је данас мушкарца који је покушао самоубиство утапањем на шљункари код асфалтне базе у граду.
Ведран Петровић (фото: Info Bijeljina / RAS Srbija) -
Ведран Петровић (фото: Info Bijeljina / RAS Srbija)

Петровић је рекао Срни да му је у 13.45 часова, док је пецао, пришао тридесетогодишњак и затражио цигарету, а потом се удаљио пет метара и бацио у језеро.

- Пливао је по средини језера. Викао сам му, шта радиш, царе, хладно је, а он каже да хоће да се убије и почео да тоне - наводи Петровић.

Овај полицајац, који није био на дужности, без размишљања је скочио у језеро, отпливао до средине и извукао младића без свијести до обале гдје му је пружио прву помоћ.

Према ријечима Петровића, мушкарца којег је спасио од самоубиства утапањем потом је преузела Хитна помоћ и послат је на психијатрију.

- Полицајац сам 20 година и до сада нисам био у сличним ситуацијама. Осјећај је ружан, узнемиравајући, да ми се човјек, замало, удави пред очима - каже он.

Ведран Петровић има 38 година, ожењен је и отац кћеркице, а ради као крим-полицајац у Полицијској станици Бијељина један.