latinica  ћирилица
05/10/2019 |  16:03 ⇒ 17:30 | Аутор: СРНА

Званичници Српске честитали Носовићу

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала новоизабраном предсједнику Савеза логораша Републике Српске Анђелку Носовићу избор на ову функцију и поручила да ће институције Српске и Савез наставити да раде на унапређењу положаја његових чланова.
Република Српска - Фото: РТРС
Република СрпскаФото: РТРС

Цвијановићева је пожељела Носовићу да у предстојећем мандату својим залагањем и ангажманом успјешно води Савез, саопштено је из кабинета предсједника Републике.

- Институције Републике Српске и Савез логораша наставиће и даље заједно да раде на унапређењу положаја чланова Савеза у друштву, рјешавању њихових проблема и побољшању животног стандарда. Још једном Вам честитам избор за предсједника Савеза логораша Републике Српске и срдачно Вас поздрављам - наведено је у честитки Цвијановићеве.

Честитке Носовићу упутио је и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и поручио да ће наставити да заједно раде на побољшању положаја логораша.

- У име Владе и у своје име упућујем Вам искрене честитке поводом избора за предсједника Савеза логораша Српске, чији чланови дају велики допринос у свједочењу о страдању нашег народа у ратним дејствима. Влада, заједно са Савезом логораша, наставиће са радом на побољшању положаја и унапређењу квалитета живота логораша - наведено је у Вишковићевој честитки.

Вишковић је пожелио Носовићу много успјеха на функцији предсједника Савеза логораша и наставак добре сарадње са Владом Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

Анђелко Носовић из Бањалуке изабран је данас за новог предсједника Савеза логораша Републике Српске.