latinica  ћирилица
05/10/2019 |  16:38 ⇒ 19:54 | Аутор: РТРС

Цвијановићева са члановима ОО СНСД Модрича

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић разговарала је са члановима Општинског одбора ове странке у Модричи о закључцима Главног одбора СНСД-а, посебно у дијелу који се односи на повећање плата у Републици Српској. На дневном реду састанка била су и питања у вези са активизмом чланова странке, од општинских, преко републичког до нивоа БиХ.

- Мислим да то што је обрадовало наше грађане, наравно и чланове СНСД-а, јесте политика повећања плата. Наша је обавеза да упознамо наше чланство с тим шта то значи, али исто тако да наговијестимо шта су то наредни кораци о којима још не разговарамо и не причамо јавно у медијима, и трећи дио односи се на јачање инфраструктуре, а то значи идентификацију одређених проблема - рекла је Цвијановићева.

Младен Крекић, начелник општине Модрича истакао је да је циљ ове партије и руководства да се покаже јединство и колико смо усмјерени једни према другима, и изразио наду да ће присуство потпредсједнице странке бити гаранција успјеха у сљедећој али и годинама које предстоје.