latinica  ћирилица
05/10/2019 |  18:56 ⇒ 18:58 | Аутор: СРНА

Прекршајна пријава против Предрага Нешића

Против Предрага Нешића из Источног Новог Сарајева Основном суду Соколац поднесен је захтјев за покретање прекршајног поступка због недоличног понашања, сазнаје Срна.
Полиција Републике Српске (Фото:princip.news) -
Полиција Републике Српске (Фото:princip.news)

Полиција је прегледом снимака објављених на интернету са прославе рођења сина директора Јавног предузећа "Путеви Српске" Ненада Нешића утврдила да лице које се недолично понаша није он него његов брат Предраг.

Из Полицијске управе Источно Сарајево раније данас је саопштено да је Полицијска станица Источна Илиџа поднијела Основном суду Соколац захтјев за покретање прекршајног поступка против лица чији су иницијали П.Н. из Источног Новог Сарајева због недоличног понашања.

Полицијски службеници су на основу снимака објављених на интернету на којима се непознато лице недолично понаша, утврдили идентитет тог лица и против њега предузели законом предвиђене мјере и радње, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Захтјев за покретање прекршајног поступка против лица чији су иницијали П.Н. из Источног Новог Сарајева поднесен је суду због почињеног прекршаја из члана седам Закона о јавном реду и миру Републике Српске.