latinica  ћирилица
09/10/2019 |  08:33 ⇒ 08:40 | Аутор: СРНА

Промоција туристичке понуде Српске у Италији

Туристичка организација Републике Српске представиће туристички потенцијал Српске на Међународном сајму туризма "ТТГ инконтри", који ће бити отворен данас у Риминију, у Италији.
Сајам туризма у Риминију (Фото: ttgitalia.com) -
Сајам туризма у Риминију (Фото: ttgitalia.com)

Имајући у виду навике гостију са овог тржишта, фокус промотивних активности биће усмјерен на понуде авантуристичког туризма и сити брејк дестинација, а акценат ће бити и на промоцији туристичке понуде Олимпијског центра "Јахорина", саопштено је из Туристичке организације Републике Српске.

Туристичка организације Републике Српске представиће свеукупну туристичку понуду - дестинације активног одмора, сити брејк туре, кратке одморе са посјетама културно-историјским знаменитостима.

На заједничком штанду туристичке агенције "Фортуна турс" из Мостара, Туристичка организација Српске представиће понуде националних паркова, атрактивне манифестације за младе које су заступљене у љетним мјесецима, те понуду бањског туризма, као и садржаје Херцеговине, Требиња и Вишеграда са Андрићградом.

Прошле године на Сајму је било око 72.000 посјетилаца, 2.550 излагача из више од 90 земаља, као и више од 750 новинара, те 300 блогера.

Организатори ове године очекују још више излагача и посјетилаца, као и представника медија.