latinica  ћирилица
10/10/2019 |  09:08 ⇒ 13:16 | Аутор: СРНА

Влада Српске о Закону о узурпацијама и добровољачким компетенцијама

Влада Републике Српске разматра Приједлог закона о узурпацијама и добровољачким компетенцијама, те Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о стварним правима.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

На дневном реду су и Нацрт закона о измјени Закона о јединственом регистру финансијских извјештаја Републике Српске, као и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о рачуноводству и ревизији, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Биће размотрени и информација о проблематици у привредном друштву "Фамос" - Фабрика мотора Сарајево Источно Сарајево, информација о споразуму о обезбјеђењу финансијских средстава за измирење обавеза за реализацију пројекта санације приземља објекта одјељења психијатрије Болнице "Др Младен Стојановић" Приједор, те информација о споразуму о измирењу обавеза у вези са изградњом објекта управне зграде са администрацијом Болнице "Србија" Источно Сарајево.

На дневном реду данашње сједнице је и Приједлог одлуке о изради плана парцелације за ауто-пут Бањалука - Приједор по скраћеном поступку, те Приједлог одлуке о одобравању исплате средстава за социјално збрињавање радника у износу од 735.370 КМ.