latinica  ћирилица
10/10/2019 |  11:11 ⇒ 11:16 | Аутор: Б92

Михајловић се обратио навијачима: У тешким тренуцима дали сте ми снагу (ВИДЕО)

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић путем видео снимка послао је поруку навијачима Болоње и поручио им да му они дају велику снагу у борби против леукемије.
Синиша Михајловић (фото:AP) -
Синиша Михајловић (фото:AP)

Михајловић је недавно завршио други циклус хемотерапија и ускоро га чека нови, али без обзира на такву ситуацију водио је екипу на три од седам утакмица Серије А.

Михајловић, који је тренутно у Риму на кратком одмору, пропустио је јучерашњи ревијални меч легенди Болоње и Реал Мадрида на 110. рођендан Болоње на стадиону "Ренато Далара".

- Жао ми је што нисам могао да присуствујем, скоро сам изашао из болнице и хтио сам да одем кући како бих провео неко вријеме са породицом. Надам се да разумијете... Хвала свим навијачима Болоње и клубу на свему што је урадио за мене - рекао је Михајловић путем видеа који су објавили италијански медији.

Легендарни Србин поновио је да је увјерен да ће побиједити болест.

- У тешким тренуцима остали сте близу мене и дали ми снагу. Борим се са болести и сигуран сам да ће бити све добро на крају, да ћу побиједити. Хвала и Реал Мадриду што је дошао у Болоњу да увелича прославу, цио град мора да буде поносан - закључио је.