X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
11/10/2019 |  19:13 ⇒ 19:17 | Извор: Вечерње новости

Терзић: Очекивао сам ово од Албанаца, а не од Црне Горе уз коју смо одрастали

Послије забране црногорских власти Звездану Терзићу да уђе у државу генерални директор Црвене звезде је одреаговао на све то.
Звездан Терзић   (Фото:телеграф.рс) -
Звездан Терзић (Фото:телеграф.рс)

Подсјетимо, њему су забранили улазак јер га сумњиче да је утицао на Филипа Стојковића и Мирка Иванића да играју против тзв. државе Косово.

- Када су почетком јуна, уочи одигравања утакмице Црна Гора-Косово, два играча Црвене звезде одбили да стану мирно пред заставом и химном непризнате државе Косово, Дејан Савићевић је јавно оптужио мене да сам их на то наговорио. Данас није ни важно колико у томе има истине. Тада је до мене дошла информација да је Савићевић тражио од највиших органа Републике Црне Горе да ми се због тога забрани улазак у Црну Гору. До данас сам мислио да је то шала, али ево, увјерио сам се да је то истина - рекао је Терзић, па наставио:

- Данас на аеродрому у Тивту припадници граничне полиције су ми љубазно саопштили да ми је забрањен улазак у Црну Гору. Захвалио сам им се и првим сљедећим летом се вратио у Београд. Нисам то очекивао од Црне Горе. Црне Горе уз коју смо одрастали, Црне Горе на коју смо били поносни. Оно јуче од Албанаца је било очекивано, али ово данас од Црногораца је нешто на шта немам разуман одговор - поручио је Терзић.