latinica  ћирилица
12/10/2019 |  20:15 | Аутор: СРНА

Кошарац: Шаровић се нуди странцима и Бошњацима

Лидер Српске демократске странке /СДС/ Мирко Шаровић нуди се странцима и Бошњацима да ова странка уђе у парламентарну већину на нивоу БиХ умјесто СНСД-а, изјавио је предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац.
Сташа Кошарац - Фото: СРНА
Сташа КошарацФото: СРНА

- Види се да се Шаровић нуди, нуди се у разговорима са амбасадорима, нуди се у разговорима са бошњачком компонентом и ми смо то препознали и ми то знамо - рекао је Кошарац за Алтернативну телевизију.

Кошарац је поручио да изборни губитници неће представљати потребе Републике Српске већ међународне заједнице појединих амбасада које се боре за бошњачке потребе.

Он је поручио да Шаровић призна ако жели да буде избор странаца и Бошњака.

- Он није избор Републике Српске, он није избор грађана Републике Српске, било би видљиво и јасно да настави да заступа бошњачке интересе - додао је Кошарац.

Према његовим ријечима, већ годину дана СДС-ови и ПДП-ов министри, иако немају легитимитет од већине грађана Српске, и даље сједе у министарским фотељама, а министри у техничком мандату оглушили су се и на позиве да заједнички дјелују са СНСД-ом.