latinica  ћирилица
15/10/2019 |  20:08 | Аутор: РТРС

Жунић: Република Српска талац БиХ (ФОТО)

Члан Предсједништва СНСД-а Игор Жунић рекао је да је Република Српска талац БиХ и да оваква БиХ не функционише.
Игор Жунић - Фото: РТРС
Игор ЖунићФото: РТРС

- Изборна воља грађана Републике Српске се мора поштовати. Знамо да су изборни губитници из СДС-а и ПДП-а сарајевској чаршији повољан партнер, али они не одражавају вољу становника Републике Српске. Република Српска је талац БиХ, видимо сви да оваква БиХ не функционише да је ово "назор" држава, питање је до кад ће ово овако опстајати - изјавио је Жунић приликом посјете Општинском одбору СНСД-а Источна Илиџа.

Фото: РТРС

Жунић је изразио задовољство што је дошло до формирања нове скупштинске већине у Скупштини општине Источна Илиџа предвођене СНСД-ом, истакавши да је на новоизабраним функционерима велика одговорност.

- Након успјешно одржаног радног састанка на којем су ме чланови одбора упознали са тренутним активностима, могу слободно рећи да ови људи имају јасни визију и реалне планове те конкретне програме које је могуће реализовати кроз нову скупштинску већину. Свјесни су великих изазова који су пред њима, али су у потпуности спремни да им одговоре и убијеђен сам да овај ентузијазам значи сигурну побједу СНСД-а на наредним локалним изборима и да ће Источна Илиџа коначно добити начелника из СНСД-а - нагласио је Жунић.