latinica  ћирилица
16/10/2019 |  16:01 ⇒ 20:01 | Аутор: РТРС

Сутра у Источном Сарајеву сједница Владе

Влада Републике Српске разматраће сутра, на сједници у Источном Сарајеву, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству у Републици Српској.
Сједиште Републике Српске у Источном Сарајеву - Фото: klix.ba
Сједиште Републике Српске у Источном СарајевуФото: klix.ba

На дневном реду је и Приједлог стратегије за борбу против сајбер криминалитета у Републици Српској од 2020 до 2024. године.

Влада Српске требало би да разматра и Информацију о реализацији активности на реконструкцији, доградњи/изградњи и опремању Техничко-економског блока Универзитетског клиничког центра Републике Српске у Бањалуци и Информацију о пројекту "Отворени регионални фонд за Југоисточну Европу - Имплементација споразума за биодиверзитет".

Влада би требало да разматра и Информацију о потреби привремене одгоде наплате пореских обавеза бањалучком Женском кошракашком клубу Орлови, те Информацију о потреби привремене одгоде наплате пореских обавеза Фудбалском клубу Радник из Бијељине.

На дневном реду 42. сједнице Владе је и Извјештај о спроведеном надзору о начину трошења средстава боравишне таксе у 2018. години.

Сједница ће бити одржана у 11.00 часова, након чега ће премијер Српске Радован Вишковић одржати конференцију за медије, најављено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.