latinica  ћирилица
21/10/2019 |  13:37 | Аутор: РТС

Џајић: Опрез, Тотенхемова криза је мач са двије оштрице

Драган Џајић, Станислав Караси и Ратомир Дујковић, легенде Црвене звезде, позвали су на опрез пред дуел са Тотенхемом у Лиги шампиона. "Црвено-бијели" гостују у уторак увече у Лондону.
Драган Џајић - Фото: РТРС
Драган ЏајићФото: РТРС

"Пијевци" се налазе у веома лошој форми, седми су у Премијер лиги, а у последњих 11 мечева у свим такмичењима забиљежили су само двије побједе, што многи виде као идеалну шансу за српског шампиона.

Екипа Маурисија Покетина биће под императивом побједе јер има само један бод у групи, што Драган Џајић истиче као мач са двије оштрице.

- Очекујем доста тешку утакмицу. Једино што ме брине овде је атмосфера, када се спомене Тотенхем, сви кажу: "Јао, велика шанса, видјећете". У овом тренутку је то велики проблем за Звезду, биће незгодна утакмица баш зато што кажемо да имамо неке велике шансе - рекао је Џајић, додавши да вјерује да су дуели са Тотенхемом и Бајерном у Београду највећа прилика да "црвено-бијели" освоје још неке бодове.

Станислав Караси је био много већи оптимиста.

- Шта очекујем? Очекујем да побједи - почео је Караси:

- Биће веома тешко. Тотенхем је слабо почео у првенству, од Бајерна је изгубио 7:2 и то је за њих сигурно катастрофално. Тај специјални састанак који су имали са тренером и управом, бојим се да не изазове велики одјек код играча и да се врате на колосјек на којем су били.

Караси се нада да ће екипа одиграти као у претходне двије утакмице у Лиги шампиона, док је Ратомир Дујковић жели да види храбру представу Звезде.

- Оптимиста сам, без обзира што играмо против вицепрвака Европе, који је тренутно у кризи резултата. Играју код куће, на новом стадиону, али не могу да кажем да треба да их се плашимо. Треба да изађемо храбро и играмо као у Њемачкој. Имамо добре играче и капацитет да можда донесемо који бод оданде - истакао је Дујковић.