latinica  ћирилица
21/10/2019 |  15:30 ⇒ 15:41 | Аутор: РТРС

"Рунда 44" долази у Бањалуку

Дана 29. 11. 2019. године, с почетком у 20 часова, у Спортској дворани Борик, у Бањалуци, одржаће се концерт групе Парни ваљак. Први наступ Парног ваљка био је 29. 11. 1975. године, те се најављени концерт организује у оквиру турнеје “Рунда 44“, којом рок легенде прослављају 44 године од оснивања.
Ухвати ритам - пјесма "Парни ваљак" - Фото: РТРС
Ухвати ритам - пјесма "Парни ваљак"Фото: РТРС

Наслов турнеје "Рунда 44" произашао је из стиха пјесме “Кад немаш куд“, с новог албума "Не знам која рунда, ал’ још увијек стојим", те представља омаж богатој музичкој историји и пјесмама које публика и данас препознаје. "Рунда 44“ је израз из спортског жаргона за нашу 44. годину и упорну борбу на сцени“, изјавили су чланови групе.

Организатор концерта је агенција Star Travel & Much More, која је једна од водећих агенција за организовање корпоративних догађаја, концерата и фестивала у региону.

Концерт у склопу турнеје "Рунда 44" је изузетно технички захтијеван пројекат, на високом продукцијском нивоу, те чланови бенда и техничка екипа најављују да ће бањалучкој публици осигурати најбољу забаву. Улазнице за концерт могу се купити у просторијама Стар Травела, улица Јеврејска 6, на првом спрату, на платоу испред Робне куће Боска, те путем online система kupikartu.ba.