latinica  ћирилица
22/10/2019 |  17:18 | Аутор: СРНА

"Ер Србија" наградила 15-милионитог путника

Авио-компанија "Ер Србија" дочекала је данас 15-милионитог путника, свега четири дана прије обиљежавања шест година пословања.
Ер Србија - Фото: СРНА
Ер СрбијаФото: СРНА

Ријеч је о Вањи Зечевић из Сурчина, која је награђена ваучерима за бесплатну повратну карту, за путовање до било које дестинације у понуди "Ер Србије".

Зечевићева се пријатно изненадила када јој је саопштена ова вијест док се са сином Јаковом на Аеродрому "Никола Тесла" пријављивала за лет "Ер Србије" од Београда до Франкфурта, у којем живи, саопштено је из "Ер Србије".

Генерални директор "Ер Србије" Данкан Нејсмит рекао је да су веома поносни што су за шест година пословања превезли чак 15 милиона путника.

- То је још један значајан резултат у години када смо нашу међународну мрежу проширили највећим бројем нових дестинација до сада - чак девет из Београда и 12 из нашег новог матичног аеродрома у Нишу - нагласио је Нејсмит.

Он је истакао да је "Ер Србија" спремна за даљу експанзију да би у наредним годинама угостила још, како је навео, много милиона задовољних путника.

"Ер Србија" ће шест година пословања прославити 26. октобра, као регионални лидер у области комерцијалног авио-саобраћаја, са 61 дестинацијом у својој мрежи и два матична аеродрома у Србији.