latinica  ћирилица
22/10/2019 |  18:39 ⇒ 20:02 | Аутор: СРНА

Додик: Локална руководства да договоре заједничко дјеловање

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је одговорност локалних руководстава СНСД-а и ДНС-а да договоре заједничко дјеловање на локалном нивоу и да је увјерен да ће оно у значајном броју локалних заједница бити координисано и заједничко.

- Мислим да је то ниво који ће бити тражен на сутрашњем састанку делегација СНСД-а и ДНС-а - да локална руководства договоре заједничко дјеловање на локалном нивоу, да то буде њихова одговорност - рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Он је навео да га предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Игор Радојичић информише да има добру сарадњу са људима из ДНС-а, те да очекује да ће исто бити договорено и у Приједору.

Додик је истакао да је ДНС коалициони партнер СНСД-а и да ће остати тако све док они то желе.

- СНСД своје политике износи јасно и транспарентно - не сједимо са стране и не спекулишемо ни о чему. Немамо ниједан разлог да се одричемо добре сарадње са ДНС-ом док год буду поштовали споразум. Шта се десило у оквиру њихове партије ипак је пристојно да препустим њима да оцјењују, зашто им се партија поцијепала и ко ту сноси одговорности - рекао је Додик.

Делегације СНСД-а и ДНС-а, предвођене предсједницима странака Милорадом Додиком и Марком Павићем одржаће сутра састанак у Бањалуци.