latinica  ћирилица
24/10/2019 |  11:37 ⇒ 12:03 | Аутор: РТС

ЕЛ: Звезда дочекује Барселону

Кошаркаши Црвене звезде играју против Барселоне меч четвртог кола Евролиге. Црвено-бијели ће играти без тренера Милана Томића, који је раскинуо уговор са клубом. Утакмица се игра у дворани "Александар Николић" са почетком од 21 сат.
КК Црвена Звезда (фото:euroleague) -
КК Црвена Звезда (фото:euroleague)

Црвено-бијели кошаркаши налазе се у кризи резултата, у седам утакмица од почетка сезоне забиљежили су само два тријумфа.

Тренер Милан Томић раскинуо је уговор са клубом пред утакмицу са Барселоном у четвртом колу Евролиге, а у Београд стиже једна од најбољих екипа Европе, предвођена Светиславом Пешићем.

Екипу Звезде са клупе ће предводити Андрија Гавриловић, а црвено-бијели ће покушати да савладају један од најскупљих тимова у Европи, који је у нову сезону ушао појачан Миротићем, Дејвисом, Хигинсом, Абринесом...

Звезда је у прва три кола елитног такмичења забиљежила само један тријумф – против Фенербахчеа у Београду, док је Барселона, уз ЦСКА, једини тим који има све три побједе у такмичењу.

Подршка пубилке у дворани "Александар Николић" сигурно неће изостати и биће додатна снага црвено-бијелима да тријумфују у (не)могућој мисији.