latinica  ћирилица
24/10/2019 |  16:07 ⇒ 16:26 | Аутор: Блиц

Кирјос наставља да шокира свијет - почео и батинама да пријети

Тениски окршај Ника Кирјоса и Каспера Руда који је почео још у мају на мастерсу у Риму, када је Аустралијанац дисквалификован, добио је нову димензију.
Ник Кирјос (Фото:  © Gallo Images) -
Ник Кирјос (Фото: © Gallo Images)

Норвежанин је прошао даље захваљујући понашању проблематичног Кирјоса.

Након тога Руд је пролазак у наредну рунду прославио на друштвеним мрежама, што се Кирјосу није свидјело. Ове сриједе, Руда су новинари упитали да прокоментарише ту ситуацију.

- Видио сам шта је тада писао о мојој прослави. Океј, био је дисквалификован, али када погледате наше међусобне дуеле, водим са 1:0. Да ли то значи да сам побиједио? Па, тако пише. Био је потпуно луд када смо се срели. Било је лијепо да побиједим. Да ли сам славио или не? Не занима ме. Био сам срећан јер сам освојио 90 поена и добио 50.000 долара, па зашто не бих славио?! Његов је проблем што је идиот на терену - Руд није бирао ријечи када је причао о Кирјосу.

Наравно, чим је бахати Аустралијанац грчког поријекла чуо шта је Норвежанин причао, није му требало пуно времена да напише нешто увредљиво на друштвеним мрежама, а чак је и физички запријетио ривалу.

- Каспере, сљедећи пут када будеш имао нешто да кажеш, био бих ти захвалан да ми то кажеш у фацу, јер сам сигуран да послије тога не би још много пута проговарао. Све до тада, радије ћу гледати како се боја суши него тебе како играш тенис, досадо једна - написао је Кирјос.