latinica  ћирилица
05/11/2019 |  16:18 ⇒ 19:37 | Аутор: СРНА

У току увиђај на мјесту гдје се убио Чаушевић

У току је увиђај у Источној Илиџи, у присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, на мјесту гдје је пронађено тијело Неџада Чаушевића, који је јутрос убио дјевојку Санелу Трстен у насељу Неџарићи.

Полицијску управу Источно Сарајево данас је обавијестила Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево да је на подручју кантоналне општине Нови Град извршено кривично дјело убиство за које је осумњичено лице чији су иницијали Н.Ч. са Илиџе, које се након тога удаљило ка Источној Илиџи, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Брзом интервенцијом полицијских службеника Полицијске управе Источно Сарајево, у мјесту Крупац, у општини Источна Илиџа, лоцирано је лице чији су иницијали Н.Ч. и аутомобил "голф два" којим је управљало.

Јединице Жандармерије Полицијске управе Источно Сарајево извршиле су преглед куће у мјесту Крупац у којој ово лице повремено борави, али га нису пронашли.

Полиција Источног Сарајева, у сарадњи са припадницима полиције МУП-а Кантона Сарајево блокирала је подручје на којем су пронашли аутомобил, у чијој близини су пронашли тијело овог лица.

Јутрос око 7.00 часова у сарајевској Алеји Босне сребрене убијена је Санела Трстен, а у пуцњави од залуталог метка рањена је Сенада Мухић, радница предузећа "Парк".

Из МУП-а Кантона Сарајево за "Дневни аваз" раније је потврђено да се Чаушевић касније убио током полицијске потјере.