latinica  ћирилица
05/11/2019 |  23:16 ⇒ 23:23 | Аутор: Б92

Ајакс испустио три гола предности

Четврто коло Лиге шампиона отворено је побједом Лајпцига у Русији и ремијем Барселоне и Славије из Прага, а остатак је донио невјероватан расплет.
Лига шампиона - Фото: Getty Images
Лига шампионаФото: Getty Images

Најзанимљивији меч одиграо се у Лондону гдје су Челси и Ајакс одиграли 4:4 у једној од најлуђих утакмица у елитном фудбалском такмичењу.

На стадиону "Стамфорд бриџ" гледали смо невјероватну утакмицу у којој је домаћи тим успио да се врати из 1:4, и у којој су гостујућем тиму искључена два фудбалера у једном нападу. 

Екипа Валенсије је након преокрета савладала Лил са 4:1. 

Борусија из Дортмунда направила је велики преокрет против Интера из Милана. На полувремену су Нијемци губили 2:0, али су у другом периоду игре постигли три гола за
потпуно екстазу навијача на Вестфалену.

Интер је повео головима Мартинеса и Весина, међутим Дортмунд преко Хакимија, који је мрежу тресао у 51. и 77, и Брандта долазе до потпуног преокрета.

Ливерпул је пред домаћом публиком савладао Генк теже него што се очекивало. Актуелни шампион Европе славио је резултатом 2:1, а побједоносни гол постигао је Окслајд-Чемберлен у 53. минуту.

У другом мечу групе Е Салцбург је узео бод Наполију у Италији (1:1). Гол за госте постигао је Халанд у 11. минуту с бијеле тачке, док је једини стријелац за Наполи био Хирвинг Лозано у 44. минуту.

Фудбалери Лиона савладали су Бенфику са 3:1 у четвртом колу групе Г. Француска екипа дошла је до веома важна три бода и сада се налазе на другом мјесту са седам бодова.

Голове за Лион постизали су Андерсон у 4, Депај у 33. и Траоре у 89. минуту. Једини стријелац за госте био је Харис Сеферовић у 78. минуту.