latinica  ћирилица
06/11/2019 |  15:07 ⇒ 17:23 | Аутор: РТРС

Преминуо Ненад Кесић, бивши посланик НСРС

Некадашњи посланик у Народној скупштини Републике Српске Ненад Кесић изненада је преминуо у 69. години.
Ненад Кесић - Фото: РТРС
Ненад КесићФото: РТРС

Телеграм саучешћа упутила је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Својим радом и залагањем дао је допринос јачању највишег законодавног органа Републике Српске и остаће упамћен као поштован и уважен посланик.

Кесић ће бити сахрањен у петак, 8. новембра на породичном гробљу у Елезагићима.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је саучешће породици Ненада Кесића, те истакао да је овај некадашњи посланик у Народној скупштини оставио дубок траг у јавном и политичком животу Српске.

- Његов одлазак ненадокнадив је губитак за његову породицу, пријатеље и сараднике - наводи Вишковић у телеграму саучешћа.

Вишковић истиче да је са тугом примио вијест о смрти Ненада Кесића, некадашњег посланика у Народној скупштини Републике Српске, искреног и преданог сарадника.

- Ненад Кесић је, својим професионалним ангажманом и бранећи интересе Републике Српске, оставио дубок траг у јавном и политичком животу Републике Српске - напоменуо је Вишковић.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић данас је поводом смрти бившег народног посланика Ненада Кесића упутио искрено саучешће породици.

- У тешким тренуцима који су задесили породицу Кесић, изражавамо поштовање и саосјећамо са његовима најближима, пријатељима и поштоваоцима - написао је предсједник Чубриловић у телеграму, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.