latinica  ћирилица
07/11/2019 |  10:52 ⇒ 10:56 | Аутор: РТРС

Дегенек: Да смо повели, не би нам дали ниједан гол (ВИДЕО)

Дефанзивац Црвене звезде Милош Дегенек рекао је после пораза од Тотенхема 4:0 у четвртом колу Лиге шампиона да вјерује да би исход меча био потпуно другачији да су "црвено-бијели" реализовали неку од шанси с почетка утакмице.

- Павков је имао ту прилику при резултату 0:0, па смо имали још двије прилике када су они водили 1:0 и у другом полувремену смо имали још једну шансу. Нажалости, нисмо их искористили и то нас је на крају коштало свега. Мислим да би утакмица била тотално другачија да смо повели 1:0, када је Милан имао прилику. Не би нам дали гол. Вјерујем у то да нам не би дали гол јер бисмо се ми компактно држали, имали бисмо мотив више и навијаче. Енергија би била другачија. Овако су они из неких наших полушанси и грешака давали голове, што је разлика једне такве екипе, која има квалитет у нападу. Свака им част, дали су нам голове, али мислим да нас нису изиграли ни за један гол. Ти голови су резултат наших грешака, лоших постављања - истакао је Дегенек и додао:

- Ипак, поносан сам на своју екипу и мислим да можемо доста из овога да научимо. Све је у у нашим рукама, да презимимо и играмо ове и следеће године у Европи. И даље се питамо за све. Олимпијакос јесте изгубио од Бајерна, шта је ту је, али не смијемо да гледамо њих, већ себе. Да ми наш посао одрадимо како треба и да у сљедећој утакмици против Бајерна будемо бољи.

Упитан зашто"црвено-бијели" нису реаговали боље код првог примљеног гола, када се лопта у пар наврата одбила од пречке и стативе, 25-годишњак је рекао:

- Шта да ти кажем, како можеш да реагујеш? Право да ти кажем, ни они нису реаговали. Лопта је погодила стативу, одбила се, ја сам је ударио, Милуновић је избио. Онда је лопта отишла њима, па је опет ударила пречку. Не можеш да реагујеш, лопта иде 100 километара на сат. Погријешили смо пар пута, нећу да кажем гдје и шта. Сви сте гледали. Мислим да смо неке ситуације могли да рјешимо мало боље, али нисмо. Мислим да су сви играчи одиграли добро, нећу да кажем да је било ко играо лоше јер су сви играли максимално колико су могли. Жао нам је због резултата. Идемо даље - закључио је Дегенек.

Извор: Спорт клуб