latinica  ћирилица
07/11/2019 |  12:01 ⇒ 12:01 | Аутор: РТРС

Вишковић: Неизмјерна захвалност борцима

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас честитку предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу поводом обиљежавања Митровдана – крсне славе Борачке организације Републике Српске.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

- У име Владе Републике Српске и у своје име, Вама и свим члановима Борачке организације Републике Српске упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања Митровдана – крсне славе Борачке организације Републике Српске - наведено је у честитки предсједника Владе.

Истакнуто је да је изузетно важно да се на данашњи дан присјетимо и oдамо признање борцима, а нарочито онима који су за Републику Српску дали животе.

- Због њихове храбрости и жртве дугујемо им неизмјерну захвалност. Брига према њиховим породицима и саборцима увијек ће бити приоритет Владе Републике Српске, која ће и у наредном периоду предано радити на рјешавању проблема борачких категорија како би се унаприједио њихов положај у друштву. Желим Вам да крсну славу прославите у добром здрављу и расположењу, а свим члановима Борачке организације желим много среће и успјеха", наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.