latinica  ћирилица
07/11/2019 |  21:10 | Аутор: Б92

ЛАСК са 4 гола "частио" ПСВ, Костић стријелац у поразу Ајнтрахта

Фудбалери ЛАСК–а су са убједљивих 4:1 побиједили холандски ПСВ, док је Стандард у Лијежу са 2:1 савладао екипу Ајнтрахта.

Фантастичан меч смо гледали у Линцу, гдје је екипа ЛАСК–а послије великог преокрета убједљиво побиједила велики ПСВ резултатом 4:1, иако је ПСВ на полувремену имао гол предности.

До предности су дошли захваљујући Швабу који је у 5. минуту из једанаестерца постигао погодак, да би се у наставку десила права "лудница".

Прво је ЛАСК изједначио преко Ранфла, да би само четири минута касније Фризер донио преокрет, а Клаус са своја два гола "закуцао" ПСВ и аустријски представник је уписао велику побједу резултатом 4:1.

Српски репрезентативац Филип Костић био је стријелац јединог гола Ајнтрахта из Франкфурта у ремију са Стандардом у Лијежу, који је завршен резултатом 1:1. Стандард је повео голом Ванхојздена у 56. минуту, а Костић је у 65. минуту постигао гол из слободног ударца и донио изједначење.

Ипак, Лестијен је у судијској надокнади успио да "ошамари" фудбалере Ајнтрахта, пошто је у 94. минуту утакмице постигао гол којим је Стандард уписао сва три бода.

Севиља је била велики фаворит на овом мечу у Луксембургу и послије првих 45 минута утакмица је већ била ријешена, пошто је гостујући састав постигао чак четири гола и "овјерио" пролаз у наредну рунду.

У наставку, Диделанж је "показао" зубе, успјели су да одбране част и постигну два гола, док је Ел Хадади комплетирао свој хет-трик за побједу Севиље 5:2. Једини меч на ком није било голова, одигран је између Лугана и Малмеа.