latinica  ћирилица
08/11/2019 |  12:11 | Аутор: Агенције

Сума: Покушали смо на контру, није ишло

Фудбалери Партизана још имају шансе да се пласирају у нокаут фазу Лиге Европе.
Сејдуба Сума - Фото: РТС
Сејдуба СумаФото: РТС

Упркос поразу од Манчестер Јунајтеда на Олд Трафорду од 3:0, црно-бијели су у игри ако против Астане и АЗ Алкмара остваре побједе до краја такмичења у Л групи.

Изабраници Саве Милошевића нису успјели да затресу мрежу Јунајтеду, а Сејдуба Сума је рекао да има утисак да је Партизан морао да одигра боље.

- Хвала навијачима на подршци. Видјели сте сви како се кретала утакмица, знали смо да играмо против јаког тима Манчестера. Њихов терен, знали смо да ће бити тешко, али покушали смо да играмо своју игру. Прије свега, да их зауставимо у нападима и играмо из контре. Нисмо усп,ели да то урадимо онако како је тренер од нас захтијевао. Ипак, дали смо све од себе - изјавио је Сума.

Милошевић је од брзоногог нападач у овом мечу тражио да игра по десној страни, док је Асано био лијево.

- Причао сам о томе са тренером, питао ме је могу ли тако да помогнем тиму. Рекао сам му да могу, јер сам тако играо повремено и прошле сезоне. Зато сам покушао. Потребан нам је сваки играч, да свако на терену уради оно што тренер тражи од њега. Дао сам све од себе, мислим да су сви напорно радили на овој утакмици - закључио је нападач Партизана.