latinica  ћирилица
08/11/2019 |  13:20 | Аутор: Б92

Погледајте трејлер новог српског филма "Четири руже"

Филм "Четири руже" редитеља Василија Никитовића премијерно ће бити приказан 3. децембра, а у биоскопску дистрибуцију креће од 5. децембра.
Сцена из филма "Четити руже" (Фото: IMDb) -
Сцена из филма "Четити руже" (Фото: IMDb)

Ријеч је о крими-драми са елементима комедије, а приказује урбани мозаик градских ликова, које у исповијести једне београдске ноћи повезује неутољива жеља за лаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром.

Иза кулиса царства порока у ноћном клубу "Четири руже", у центру мозаика, гдје се води беспоштедна борба, често и с оне стране закона, наћи ће се један обичан човјек. У безуспјешном покушају да од свега побјегне, схвата да ће успјети само ако у помоћ позове све оно што је у међувремену изгубио: љубав, искреност и вјеру.

Филм прати неколико паралалних прича, дешава се у Београду прије десетак година, а стил филма доста карактерише и музика, у којој ће се између осталих наћи нумере од: The Kuguars, Бобана Петровића “Ђускај“, Рамба Амадеуса, Lollobrigide, Sevdah Baby и Jakarte, групе Павел, Кал банд, Глисерси и други.

У филму играју: Драган Гаги Јовановић, Срђан Тодоровић, Милош Самолов, Гордан Кичић, Борис Миливојевић, Милутин Милошевић, Драгана Дабовић, Нада Мацанковић, Јана Милић, Тихомир Станић, Борис Карготић... Четири руже су: Тара Тошевски, Миљана Поповић, Јелена Јокић, Марта Милосављевић.