latinica  ћирилица
08/11/2019 |  17:29 ⇒ 20:56 | Аутор: РТРС

ДНС обиљежио крсну славу

Крсну славу Митровдан, обиљежио је и ДНС. Слављу су присуствовали бројни чланови и угледне личности из јавног живота Републике Српске, као и пријатељи из других политичких странака.

Предсједник ове странке Марко Павић, поручио је да ће ДНС остати на путу јачања Републике Српске са човјеком као окосницом и радити оно што ће сваком појединцу и сваком човјеку Српске донијети добро.

- Послије турбулентних дешавања и када су многи мислили да ДНС - а неће бити, ми смо сада јачи и снажнији и убјеђенији да треба истрајати на овом путу - поручио је Марко Павић, предсједник ДНС-а.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик честитао је славу и поручио да је ДНС дуго година партнер .Жели наставити сарадњу по свим питањима због јачања и развоја Републике Српске и даће подршку даљем развоју ДНС-а.

- Доказали смо се као стабилна и снажна коалиција која је у тешким и турбулентним временима општег напада на Републику Српску и преноса њених надлежности заједничким напорима зауставила те тенденције и довела до тога да Српска сада има своју контуру - истакао је Милорад Додик, предсједник СНСД-а.

Обиљежавању крсне славе ДНС-а присуствовало је руководство и чланови те странке, те представници других политичких партија, дипломатског кора и јавног живота.