latinica  ћирилица
09/11/2019 |  10:21 ⇒ 14:15 | Аутор: РТРС

Марјановић и Пантић величанствени у рингу

Препун бањалучки Борик синоћ је уживао у борилачком спектаклу чији су главни актери били Денис Марјановић, који се након дуже паузе вратио побједом у ринг, и Чедо Пантић који је класичним нокаутом у трећој рунди побиједио Јасмина Рамића.

Највеће овације љубитеља борилачких спортова изазвао је нокаут Чеде Пантића, кик боксера клуба Хектор, који је био доминантан током цијелог меча, а онда је упутио наодбрањив ударац кољеном у браду, онако како то само Пантић зна, нкон којег се Рамић није могао опоравити.

- Не могу да кажем да нисам задовољан што је борба завршила на овај начин. Прошао сам тежак пут да бих дошао овдје, али све сам издржао. Захваљујем се свим навијачима, цијелој Републици Српској и надам се још бољим резултатима у будућности - рекао је Пантић.

Денис Марјановић се након двије године вратио у ринг, а бањалучка публика га није видјела у рингу још дуже. Самоувјерен, сигуран у себе и жељан добре борбе, у рингу је подсјетио на своје славне дане и доказао да од њега млађи  имају шта да науче.

Током све три тунде диктирао је борбу против Рамића, а судије су једногласно прогласиле да је био доминантнији. Ово је, свакако, била једна од најбољих борби вечери.

- Пресрећан сам због чињенице да сам се вратио у кик-бокс. Морам признати да сам то урадио на наговор Предрага Станковића, и сад видим да нисам погријешио. Желим да се захвалим свима на великој подршци и надам се да се овдје, на истом мјесту, видимо и наредне године - рекао је Марјановић.

Да је манифестација Хектор Фајт Најт оправдала најаве као борилачки спектакл , потврдили су и остали учесници. организована је на бриљантан начин,

Занимљив је био и окршај Срђана Шућура и Николе Дробњака, што је публика знала да награди.

Треба издвојити и наступ боксера Стефана Чајића који је побиједио Драгана Драгојевића, и тако показао да је у класи  најталентованијих боксера на овим просторима.

Резултати:

Марко Дмитровић – Амар Пашалић 1:1

Жељко Стегић – Борис Мркоњић 2:0

Стефан Чајић – Драган Драгојевић 2:0

Дамјан Савановић – Марко Трвковић 2:0

Срђан Шућур – Никола Дробњак 2:0

Виктор Васић – Алија Туцак 2:0

Данило Тошић – Петар Јаман 2:0

Чедо ТДИ Пантић – Јасмин Рамић (побједа Пантића нокаутом)

Денис Марјановић – Дарио Кадић 2:0