latinica  ћирилица
13/11/2019 |  07:42 ⇒ 23:40 | Аутор: РТРС

Јесењи сајам у Бањалуци

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић отвориће данас у Бањалуци привредно-туристичку манифестацију "Јесењи сајам 2019".
 - Фото: РТРС
Фото: РТРС

Туристичка организација Републике Српске учествоваће на 23. Међународном сајму туризма и угоститељства који почиње данас у Бањалуци, најављено је из ове организације.

До суботе, 16. новембра, биће одржан и сајам прехрамбене идустрије и пољопривреде "Агрос 2019" и сајам лова, риболова, екологије и спорта "Лоримс 2019" под обједињеним називом Јесењи сајам 2019, наводе из Туристичке организације Републике Српске.

На штанду Туристичке организације Републике Српске биће представљење најатрактивније понуде туристичких дестинација, са акцентом на програме и садржаје у којима гости могу да уживају у предстојећој зимској сезони.

Ријеч је о понуди авантуристичког туризма, националних паркова, сити брејк дестинација - Требиње, Приједор, Зворник, Костајница, Лакташи, Калиновик, Градишка, Добој, Козарска Дубица, Шековићи, Сребреница, те Национални парк "Дрина" и Римски муниципијум Скелани.

На штанду ће бити представљени и бањски центри, манифестације риболовних ревија Српске и бројне друге атрактивне дестинације.

- Значајна пажња биће посвећена и промоцији олимпијске љепотице Јахорине, која ове сезоне сија у пуном сјају и остварује феноменалне резултате - истичу из Туристичке организације Републике Српске.