latinica  ћирилица
18/11/2019 |  09:10 | Аутор: klix.ba

Квалификације за ЕП: БиХ гостује у Лихтенштајну

Репрезентација Босне и Херцеговине вечерас у Вадузу против селекције Лихтенштајна окончава квалификациони циклус за Европско првенство.
Фудбалска репрезентација БиХ - Фото: klix.ba
Фудбалска репрезентација БиХФото: klix.ba

Утакмица против Лихтенштајна ће уједно бити и посљедња пред сусрете плеј-оф баража Лиге нација, који се играју у марту наредне године и који су посљедња шанса да се Змајеви нађу на смотри најбољих селекција Старог континента.

Изабраници селектора Роберта Просинечког играју лоше у посљедње вријеме и поражени су у три од четири посљедња меча квалификација (Јерменија, Грчка и Италија).

Како ова утакмица нема резултатски значај, очекује се да ће Просинечки шансу дати резервистима, што је и најавио на јучерашњој конференцији за медије.

- Играће сви играчи који су до сада мање играли. Осим Бичакчића, остали играчи који ће наступити нису били у првој постави против Италије. Сеад Колашинац има повреду задње ложе и њега смо пустили да напусти припреме репрезентације, као и Зорана Квржића, који је такође повријеђен - рекао је Просинечки, који на питање новинара хоће ли му Лихтенштајн бити опроштајна утакмица није знао одговор те је позвао да се о томе распитају код челника ФС БиХ.