X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
18/11/2019 |  14:24 | Извор: СРНА

Ухапшени осумњичени због учествовања у тучи

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лица чији су инцијали Б.Л, Б.Б, Н.З. и Н.П. због сумње да су учествовали у тучи у угоститељском објекту у Бањалуци.
МУП Републике Српске - Фото: РТРС
МУП Републике СрпскеФото: РТРС

Против њих ће бити поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалаука за ово кривично дјело, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Претходно су припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили лице чији су иницијали М.Е. због сумње да је у суботу, 16. новембра починио кривична дјело учествовање у тучи, тјелесна пореда и тешка тјелесна повреда са више непознатих лица у угоститељском објекту у Улици Ада.

Тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука предложио је Основном суду у овом граду да Бањалучанину Милошу Ећиму /23/ буде одређен притвор због постојања основане сумње да је нанио тешку повреду лицу чију су иницијали И.Ч, те повреду лицу Д.Б.

Из Окружног јавног тужилаштва саопштено је да се случај догодио у суботу, 16. новембра, у ресторану "Стара Ада" у Бањалуци, након вербалног сукоба.

Лицу И.Ч. пружена је љекарска помоћ и смјештено је у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Тужилац је предложио притвор због постојања бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао ометати кривични поступак утицајем на свједоке и саучеснике, наведено је у саопштењу.

О приједлогу за одређивање притвора одлучиће судија за претходни поступак Основног суда у Бањалуци.