latinica  ћирилица
19/11/2019 |  16:37 ⇒ 19:34 | Аутор: РТРС

Вучић чеситао Додику на компромису постигнутим са партнерима у БиХ

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик у Београду се састао са предсједником Србије Александром Вучићем. Предсједник Србије Додику је честитао на компромису постигнутим с партнерима у БиХ.
Милорад Додик и Александар Вучић (фото:инстаграм) -
Милорад Додик и Александар Вучић (фото:инстаграм)

- Честитам Додику на компромису који је постигао с партнерима у БиХ. Одличан састанак у Београду - објавио је Вучић на инстаграм профилу.

 Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас у Београду да је о детаљима данашње сједнице Предсједништва БиХ упознао предсједника Србије Александра Вучића, који је честитао постигнути договор.

- Долазим са састанка у Сарајеву и упознао сам Вучића о детаљима - рекао је новинарима Додик, осврћући се на данашњу сједницу Предсједништва БиХ на којој је Зоран Тегелтија именован за предсједавајућег Савјета министара.

Он је напоменуо да је Србији важно да се у региону одржава стабилност и мир, те оцијенио да је у том погледу веома добро и јасно Вучићево реаговање.

Додик је рекао раније да је предсједник Србије много помогао Српској и српском народу у многим питањима, те да разумије процесе и односе у БиХ. 

Повезане вијести:

Тегелтија именован за предсједавајућег Савјета министара