latinica  ћирилица
20/11/2019 |  11:56 ⇒ 11:56 | Аутор: Независне

Ухапшен мигрант из Сирије, паковао дрогу

Припадници Полицијске станице Велика Кладуша ухапсили су двије особе које су осумњичене за кривично дјело производње и стављања у промет опојних дрога, а једно од тих лица је мигрант.
Дрога - Фото: РТРС
ДрогаФото: РТРС

У полицијском саопштењу се наводи како су током јучерашњег дана припадници полиције, на основу претходно прикупљених сазнања и информација, извршили претрес стана и помоћних објеката у власништву особе Г.В. (20) у Великој Кладуши.

Током претреса у кући су затечена лица К.А. (33) из овог града, као и страни држављанин А.А. (22) из Сирије, а обојица су у тренутку упада полиције вршили паковање наркотичких средстава.

Током претреса пронађен је 41 пакетић сачињен од ПВЦ фолије у којима се налазила материја која асоцира на канабис, као и десет пакетића са садржајем непознате прашкасте материје за коју се сумња да је тешка дрога.

Пронађена су и 23 пакетића са таблетама за које се сумња да су "екстази", једна дигитална вага за прецизно мјерење и један мобилни телефон.

По завршетку претреса пронађена средства су изузета док су наведена лица лишена слободе и над њима се по налогу дежурног кантоналног тужиоца проводи криминалистичка истрага.