latinica  ћирилица
20/11/2019 |  12:54 ⇒ 14:29 | Аутор: ТАНЈУГ

Вулин: Мектићу су бирачи поручили "Иди, фино је без тебе"

Министар одбране Србије Александар Вулин рекао је да је министар безбједности у Савјету министара у техничком мандату Драган Мектић остао и без власти и без живаца, те да су му бирачи поручили - "Иди, фино је без тебе".
Александар Вулин (Фото: Министарство одбране Србије) -
Александар Вулин (Фото: Министарство одбране Србије)

Поводом увреда које је Мектић изнио на рачун предсједника Србије Александра Вучића, Вулин је рекао да је "Вучић предсједник свих Срба, а Мектић прошлост".

- Српски министар који је хтио да пусти полицију између Српске и Србије био је сан Бошњака, али и ноћна мора Срба. Вучић је предсједник свих Срба а Мектић прошлост. Мектићу су бирачи у Републици Српској рекли - иди, фино је без тебе - саопштио је Вулин.

Мектић је синоћ на свом Твитер налогу објавио вулгарну поруку предсједнику Србије Александру Вучићу, након што је Вучић честитао српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику на постигнутом договору у вези са именовањем предсједавајућег Савјета министара.

Мектић је, између осталог, синоћ на Твитеру поручио предсједнику Србије: Иди лијечи се, како су само била фина три дана без тебе.