latinica  ћирилица
20/11/2019 |  13:16 | Аутор: СРНА

Шулић: Функционери СДС и ПДП у потпуности изгубили компас

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Денис Шулић изјавио је Срни да су највиши функционери СДС-а и ПДП-а, од сазнања да су изгубили позиције у заједничким институцијама БиХ, потпуно изгубили компас и да је њихова хистерија невиђена.
Денис Шулић -
Денис Шулић

- Невјероватно је шта ураде министарске фотеље и позиције од људи. Мирко Шаровић, Драган Мектић, Бранислав Бореновић јуче и данас су показали своје право лице цјелокупној јавности у Републици Српској и српском народу. Они не само да не знају шта говоре, већ им се измијенио и лични опис од туге и жалом за изгубљеном влашћу на нивоу БиХ - истакао је Шулић.

Он је рекао да је јучерашњи договор о коначном избору Зорана Тегелтије за предсједавајућег Савјета министара био хладан туш за функционере СДС-а и ПДП-а који су жељели у наредном периоду ДА задају још који "издајнички ударац Републици Српској и српском народу".

- Свјесни да им је дошао крај и да морају да иду из својих удобних фотеља, те посебно уплашени за своју будућност због разих недјела почињених у протеклом периоду и да ће бити много посла за правосудне органе, Шаровић, Бореновић и Мектић покушавају лажима које пласирају преко свог главног мегафона - БН телевизије да дезинформишу јавност - нагласио је Шулић.

Он је рекао да сви они добро знају да предсједник СНСД-а и српски члан Предсједништва Милорад Додик никада не би пристао на чланство у НАТО и на непоштивање одлука Народне скупштине Републике Српске.

- То њих и боли, јер је Милорад Додик одговоран политичар и на челу је репрезентације Републике Српске у заједничким институцијама БиХ који се у Сарајеву боре да заштите интересе Српске и српског народа. Народ је то препознао на прошлим изборима, али изборним губитницима, СДС-у и ПДП-у, била је дража фотеља од изборне воље српског народа, па су намјеравали још један мандат да буду лажни представници Републике Српске. На њихову велику жалост то им се изјаловило - навео је Шулић.