latinica  ћирилица
21/11/2019 |  13:42 | Аутор: СРНА

Презентација туристичке понуде Tребиња на сајму у Варшави

Туристичка организација Требиња од данас презентује туристичку понуду тог града у оквиру Међународног сајма туризма који се одржава у Варшави.
Презентација туристичке понуде Tребиња на сајму у Варшави - Фото: СРНА
Презентација туристичке понуде Tребиња на сајму у ВаршавиФото: СРНА

Из Туристичке организације града Требиња саопштено је да се презентација одвија, сходно плану представљања и наступа на иностраним туристичким тржиштима, те увећаном интересовању привредних и туристичких актера, као и самих туриста из Пољске за Републику Српску.

Требињска туристичка организација једина је локална туристичка организација из Републике Српске која активно учествује на сајму у Варшави /27. Интернатионал Травел Схоw - ТТ Wарсаw/, а наступ се и овај пут реализује у сарадњи са Туристичком организацијом Републике Српске и то у оквиру заједничког промотивног штанда који је позициониран на одличној локацији, истиче се у саопштењу.

Из Туристичке организације града Требиња навели су да је током дана штанд посјетила амбасадор БиХ у Пољској Ковиљка Шпирић која је исказала задовољство презентацијом на овом највећем и најзначајнијем туристичком дешавању у Пољској са 450 излагача и 136 тур-оператора из 53 различите земље свијета, као и да се очекује да сајам током три дана трајања посјети више од 20.000 људи.

Овим представљањем настављена је серија наступа на иностраним туристичким сајмовима, а Пољска је одабрана зато што представља велико туристичко тржиште са више од 38 милиона држављана, те зато што туристи из ове средњоевропске земље имају дугу традицију обилазака бивших југословенских република и у све већем броју посјећују Требиње, додаје се у саопштењу.

Међународни сајам туризма у Варшави траје до суботе, 23. новембра.