latinica  ћирилица
22/11/2019 |  09:35 ⇒ 13:23 | Аутор: СРНА

Влада Српске о увођењу трезорског система пословања у здравству

Влада Републике Српске разматраће данас информацију о увођењу трезорског система пословања у здравствени систем Републике Српске.
Влада Српске - Фото: РТРС
Влада СрпскеФото: РТРС

На предложеном дневном реду је и информација о завршетку пројекта "Социјализација дјеце Републике Српске 2019", као и информација о унапређивању квалитета рада Завода за образовање одраслих кроз реорганизацију, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Влада ће разматрати информацију о одржавању четвртог састанка Пододбора за унутрашње тржиште и конкуренцију, укључујући заштиту здравља и потрошача између ЕУ и БиХ, као и приједлог рјешења о именовању представника институција Републике Српске који ће учествовати у раду четвртог састанка Пододбора.

На сједници ће бити разматрана информација о одржавању четвртог састанка Пододбора за правду, слободу и безбједност између ЕУ и БиХ.

На дневном реду је и приједлог одлуке о суфинансирању пројеката неразвијених и изразито неразвијених општина, те приједлог плана интервентних набавки производа, робе и средстава за наредну годину.

Влада ће разматрати и приједлог одлуке о одобравању исплате средстава за социјално збрињавање радника у укупном износу од 900.262 КМ.