latinica  ћирилица
22/11/2019 |  13:05 ⇒ 13:16 | Аутор: СРНА

Стевандић: Допринијели смо јачању Српске

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је данас у Бањалуци да је ова политичка партија од оснивања урадила много, односно допринијела јачању Републике Српске и њене равноправности у БиХ.
Стевандић и Цвијановићева - Фото: СРНА
Стевандић и ЦвијановићеваФото: СРНА

- Поносан сам на оно шта смо урадили од оснивања, а тек ћемо да напредујемо. Желимо дати допринос у економском развоју Републике Српске, побољшању запослености, заустављању одласка младих и осталим важним питањима за наше грађане - рекао је новинарима Стевандић на свечаном пријему поводом четири године рада Уједињене Српске.

Он је истакао да ће у првом кварталу наредне године Уједињена Српска сачинити брошуру у којој ће бити набројана 63 развојна пројекта за сваку локалну заједницу.

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић нагласила је да је веома добра сарадња СНСД-а и Уједињене Српске.

- Желим им пуно успјеха у будућем раду. Прошли смо много тешких тренутака када је ријеч о Српској, али и о одређеним политичким изазовима који се односе на ниво БиХ. Сигурна сам да ће наша сарадња бити унапређивана на задовољство чланова двије политичке партије - истакла је Цвијановићева.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да је Уједињена Српска, за четири године функционисања, урадила више од неких политичких партија које постоје 20 година.

- У прилици смо данас да нашем коалиционом партнеру пожелимо да у наредном периоду буде бољи, јачи и стабилнији. Уједињена Српска зна шта и како треба да ради и драго ми је што су заступљени и у парламенту БиХ - навео је Вишковић.

Пријему су присуствовали представници осталих политичких партија, званице из друштвеног и политичког живота Републике Српске и БиХ.