latinica  ћирилица
22/11/2019 |  18:13 ⇒ 20:10 | Аутор: РТРС

Уједињена Српска прославила четири године политичког дјеловања

Уједињена Српска прославила је четири године политичког рада. На свечаности су представљени и правци будућег дјеловања.

Ненад Стевандић, задовољан je оствареним за четири године. Каже да ће се функционери ове странке усредсредити на мјере повећавања броја радних мјеста и стварање амбијента из којег млади не би одлазили.

- Ми смо најбрже растућ бренд и сви који су томе допринијели направили су помак не само у личним и партијским каријерама него и у Републици Српској. Први избори и одмах улазак у локалне парламенте, други одмах улазак и у Народну скупштину Републике Српске и Парламент БиХ - каже Стевандић.

Потпредсједници СНСД-а Жељка Цвијановић и Радован Вишковић истакли су да су веома задовољни међустраначком сарадњом и начином на који Уједињена Српска брани интересе Републике.

- Желим им пуно успјеха у будућем раду. Прошли смо много тешких тренутака када је ријеч о Српској, али и о одређеним политичким изазовима који се односе на ниво БиХ. Сигурна сам да ће наша сарадња бити унапређивана на задовољство чланова двије политичке партије - истакла је Цвијановићева.

Вишковић рекао је да је Уједињена Српска, за четири године функционисања, урадила више од неких политичких партија које постоје 20 година.

- У прилици смо данас да нашем коалиционом партнеру пожелимо да у наредном периоду буде бољи, јачи и стабилнији. Уједињена Српска зна шта и како треба да ради и драго ми је што су заступљени и у парламенту БиХ - навео је Вишковић.


На свечаности су уручене и плакете најистакнутијим активистима Уједињене Српске. Најављено је и објављивање брошуре са 63 развојна пројекта, која је ова странка осмислила за локалне заједнице.