latinica  ћирилица
23/11/2019 |  14:30 ⇒ 18:01 | Аутор: sputniknews.com

Енигматични снимци са Међународне свемирске станице (ВИДЕО)

Фотографије са Међународне свемирске станице које су објављене на Јутјубу показале су да нешто лети кроз облаке и оставља видљив, валовит траг иза себе.
Чудни трагови (фото: NASA / thirdphaseofmoon / YouTube) -
Чудни трагови (фото: NASA / thirdphaseofmoon / YouTube)

Администратори странице која се бави теоријама завјере сугеришу да је у питању експеримент, док је у коментарима "испливала" и теорија о уређају за контролу времена.

Администратори канала на Јутјубу "Блејк и Брет Коузинс" сумњају да НАСА и Међународна свемирска станица спроводе мистериозни експеримент и тестирају "нову свемирску технологију". Они су сугерисали да фотографије које је објавила НАСА могу указивати и на "неку врсту тајног звучног оружја".

Фотографије Атлантског океана на обали Антарктика, снимљене из свемира, показују "да се нешто пробијало кроз облаке, стварајући таласе какве још нисмо видјели", објашњава један од теоретичара завере.

- Каква врста технологије се провлачи кроз облаке, сјече их и ствара ефект таласа? Шта год да је, огромно је - рекао је Брет.

Чињеница да је Међународна свемирска станица била на тачној локацији како би усликала необичне појаве навела га је да закључи да је ово био експеримент.

Један од коментатора је чак посумњао да је у питању нешто што има везе са контролом времена.

- Сонична експлозија, баш oна која се користи за контролу времена. Желите доказ — идите на канал Мајка Моралеса на Јутјубу - наводи један од корисника.

Други су били мање склони вјеровању да је ријеч о нечему сензационалном, наводећи да је снимљен авион који пролази кроз врх облака.