latinica  ћирилица
27/11/2019 |  14:01 ⇒ 19:51 | Аутор: СРНА

Бањалука: У Нову годину са Јеленом Томашевић и Црвеном јабуком (ФОТО/ВИДЕО)

Град Бањалука припрема богат, тродневни музички програм за дочек 2020. године, а наступиће пјевачице Марија Шерифовић, Јелена Томашевић и Александра Пријовић, као и бенд "Црвена јабука", најавио је данас градоначелник Бањалуке Игор Радојичић.
Радојичић у Београду - Фото: РТРС
Радојичић у БеоградуФото: РТРС

Он је истакао да ће током новогодишњих празника у Бањалуци гости моћи да уживају у доброј музици и забави, као и кулинарском умијећу угоститеља.

- Добро дошли у Бањалуку за Нову годину, позивамо све госте да дођу у најљепши град у региону, гдје спремамо сјајан програм - рекао је Радојичић на конференцији за новинаре у Београду.

Радојичић је навео да ће 30. децембра у Бањалуци наступити Марија Шерифовић, за дочек Нове године Јелена Томашевиће и бенд "Црвена јабука", док ће 1. јануара публику забављати Александра Пријовић.

- На тргу у Бањалуци ове године биће одлични извођачи и регионалне звијезде, јер су нам традиционално гости у Бањалуци људи из неколико сусједних држава. Пошто смо у средишту региона, код нас долазе гости од Словеније до Србије и Сјеверне Македоније - рекао је Радојичић.

Он је напоменуо да ће 31. децембра у току дана у Бањалуци бити организован и дочек дјечије Нове године, као и "Зимска варош" на Тргу.

- Хотелијери и угоститељи се спремају, тако да је много разлога да се дође у Бањалуку - рекао је Радојичић.

Јелена Томашевић је захвалила организаторима за позив и изразила увјерење да ће атмосфера бити одлична.

- Не сумњам да ће атмосфера у Бањалуци бити сјајна и да ћемо се добро проводити, како ми на бини тако и публика - рекла је Томашевићева.

Члан бенда "Црвена јабука" Дражен Жерић позвао је госте из региона да дођу у Бањалуку на новогодишње славље и изузетно добар провод.