X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
30/11/2019 |  12:48 ⇒ 02/12/2019 | 14:13 | Извор: РТРС

Сутра почиње хуманитарна акција "С љубављу храбрим срцима"

Кампања за хуманитарну акцију "С љубављу храбрим срцима" почиње сутра, а донаторско вече под високим покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић биће одржано 22. децембра у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Од сутра до 31. децембра биће активан "М:телов" хуманитарни број 1411. Грађани ће позивом на овај број подржати акцију са једном КМ, док ће током донаторске вечери бити у прилици да разговарају са неким од познатих личности које подржавају акцију, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

Средства прикупљена у десетој по реду хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима" биће искориштена за изградњу дневних центара за дјецу са потешкоћама у развоју у Бањалуци и Требињу.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена "С љубављу храбрим срцима" број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука.

- Партнери предсједника Републике и у овогодишњој хуманитарној акцији су млади умјетници из различитих дијелова Републике Српске, који ће својим умјетничким перформансом покушати да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре - наводи се у саопштењу.

Донаторско вече биће одржано 22. децембра у 17.00 часова у Културном центру Бански двор у Бањалуци.