X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
30/11/2019 |  19:27 ⇒ 02/12/2019 | 14:14 | Извор: РТРС

С љубављу храбрим срцима - позивом 1411 донирате новац за градњу дневних центара

Кампања за хуманитарну акцију "С љубављу храбрим срцима" почиње ноћас, а донаторско вече под високим покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић биће одржано 22. децембра у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Од поноћи до 31. децембра биће активан "М:телов" хуманитарни број 1411. Грађани ће позивом на овај број подржати акцију са једном КМ, док ће током донаторске вечери бити у прилици да разговарају са неким од познатих личности које подржавају акцију, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

Средства прикупљена у десетој по реду хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима" биће искориштена за изградњу дневних центара за дјецу са сметњамапотешкоћама у развоју у Бањалуци и Требињу.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена "С љубављу храбрим срцима" број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука.

- Партнери предсједникце Републике и у овогодишњој хуманитарној акцији су млади умјетници из различитих дијелова Републике Српске, који ће својим умјетничким перформансом покушати да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре - наводи се у саопштењу.

Донаторско вече биће одржано 22. децембра у 17.00 часова у Културном центру Бански двор у Бањалуци.