latinica  ћирилица
01/12/2019 |  12:33 | Аутор: СРНА

Павић: "Провјетрили" своје редове

Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је да ће регија у којој су Градишка, Лакташи, Србац и Прњавор бити један од носилаца активности ове странке будући да се на том подручју све више препознаје политика ДНС-а.
Марко Павић - Фото: СРНА
Марко ПавићФото: СРНА

Павић је истакао да је ДНС да је "провјетрио" своје редове и да је својим програмом предвидио јачање свих структура странке, а да је резултат оснаживања долазак нових људи.

Он је навео данашњи примјер у Прњавору гдје је одборник НДП-а у Скупштини општине Славиша Милинчић прешао у ДНС, оцијенивши да су људи препознали добру политику ове странке.

- Он се у времену када су многи мислили да странка слаби опредијелио да дође у ДНС, јер је увидио да та политика не може слабити, да та политика доноси добро и грађанима мјесне заједнице и општине и Републике Српске - рекао је Павић након што је Милинчићу уручио чланску књижицу.

Павић је нагласио да је циљ странке да на наредним изборима освоји више од 100.000 гласова и да свака локална заједница има задатак да освоји више гласова него на протеклим изборима.

- Регија у којој су Градишка, Лакташи, Србац и Прњавор биће један од носилаца активности ДНС, јер се на овој регији све више препознаје политика ДНС-а, све више људи који су профилисани, имају своје ставове, долази у нашу странку - рекао је Павић.

Милинчић рекао је да је у ДНС-у препознао искрену политику чији је циљ добробит грађана и најавио да ће интересе ове странке заступати у локалном парламенту заједно са Савком Тумбаком.

Предсједник прњаворског одбора ДНС-а Драган Радић рекао је да од Милинчића очекује коректну сарадњу, те најавио рад на јачању општинске организације, увјерен, како је навео, да ће на наредним изборима направити веома добар резултат. Он је додао да у наредном мандату очекују четири одборничка мјеста.