latinica  ћирилица
01/12/2019 |  13:51 ⇒ 20:18 | Аутор: РТРС

Рајанер у Бањалуку довезао стохиљадитог путника; Летови по промотивним цијенама

Авиокомпанија Рајанер прославила је данас долазак стохиљадитог путника у Бањалуку од почетка пословања у новембру 2018. године.

Директор Аеродрома Републике Српске Милан Рачић уручио је бесплатну повратну карту за Берлин Миловану Мрђи који је слетио данас из Берлина у Бањалуку.

Овом приликом Рачић је рекао да је велико задовољство угостити 100.000 путника на бањалучком аеродрому.

- Ми ћемо наставити успјешну сарадњу са компанијом Рајанер која нашим путницима омогућава конекцију са Европом и свијетом, а нама константан пословни раст -  нагласио је Рачић.

Поводом прославе стохиљадитог путника, компанија Рајанер је пустила у продају карте за летове по цијени од 14,99 евра за путовања до краја јануара 2020. које се морају резервисати до уторка, 3. децембра на веб страници компаније www.Ryanair.com.

Компанија Рајанер у наредној години нуди из Бањалуке укупно пет рута - до Берлина, Брисела, Мемингена, Штокхолма, а од марта 2020. године уводи нову линију до Франкфурта, што ће помоћи у превозу 160.000 путника, каже Денис Барабас из ове авиокомпаније.

- Бањалучки путници и посјетиоци сада могу резервисати свој годишњи одмор на пет рута све до октобра 2020. године, летећи по најнижим цијенама и са најзеленијом/најчишћом главном авиокомпанијом у Европи, са најмањом емисијом угљен-диоксида - наводе из ове авиокомпаније.