latinica  ћирилица
03/12/2019 |  18:57 | Аутор: ТАНЈУГ

Милошевић пред Напредак потврдио да Садик и Сума остају у Партизану

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч 19. кола Суперлиге против Напретка, рекао је да се нада да ће лакше изаћи на крај са ривалом у односу на претходне сусрете.

Милошевић је говорио и о будућности фудбалера свог тима.

Дјелује да су сви играчи спремни и здрави. Има специфичности када је у питању сутрашња утакмица. Играмо против екипе која нам је задавала доста муке у посљедње вријеме. Да се не враћам даље од мог мандата, у све три утакмице које смо играли са Напретком имали смо неки проблем. Надам се да ћемо овај пут изаћи лакше на крај са њима - рекао је Милошевић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

У односу на претходни меч против Мачве, Милошевић је истакао да очекује бољу игру од оне у Шапцу.

- Мислим да ћемо имати мало већу енергију него у мечу против Мачве. Очекујем још бржу и бољу игру. Надам се да играчи не очекују лаку утакмицу. Треба нам макисимална озбиљност и мобилност ако желимо позитиван резултат.

Милошевић је упитан имали дозе реваншизма за меч у Крушевцу, када су "црно-бијели" направили резултатски кикс.

- Реваншизам није права ријеч. Да моји момци и ја имамо већу жељу и мотив да добијемо због тог резултата, апсолутно. Али никаква освета или реваншизам. Мислим да су то јаке ријечи. То што нас је Напредак намучио то треба да поштујемо. Треба да буде присутан осјећај поштовања према противнику.

Милошевић истакао да ће Умар Садик и Сејдуба Сума остати у Партизану и наредне сезоне.

- Садик остаје у Партизану и од јуна и Сума остаје и до јуна и од јуна - рекао је Милошевић.

Меч између фудбалера Партизана и Напретка игра се у сриједу од 17 сати на стадиону у Хумској.