latinica  ћирилица
04/12/2019 |  19:43 ⇒ 05/12/2019 | 10:56 | Аутор: РТРС

"С љубављу храбрим срцима" - Сара и Софија радо прихватиле позив предсједнице

Млади таленти из цијеле Српске радо су прихватили позив предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, да буду њени партнери у овогодишњој хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима". Тако се и Софија Кашански и Сара Миливојевић из Брчког припремају за наступ на Донаторској вечери, 22. децембра у Банском двору у Бањалуци.

Софија Кашански и Сара Миливојевић из Брчког, својим дивним вокалима очарале су сваког ко их бар једном чује. Могу се похвалити бројним успјесима на музичким фестивалима и талент шоуима. Посебно Сара, која похађа и музичку школу, одсјек клавир, а намјерава да се, и кад одрасте, настави бавити музиком.

Ипак, најљепше звуче кад пјевају у дуету. И изван сцене, једна другој су највећа подршка.

Свјесне колико подршка и помоћ другоме значи, с великим одушевљењем су се одазвале позиву предсједнице Републике Српске да буду њене партнерке у хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима".

И док спремате новогодишње поклоне за своје најмилије, Софија и Сара вас подсјећају да се сјетите и оних према којима живот није био тако милостив и да их бар мало усрећите позивом на број 1411. Колико пажња и осјећај да је неко уз њега, значе за једно дијете, не може се измјерити новцем.