latinica  ћирилица
06/12/2019 |  13:42 ⇒ 16:07 | Аутор: СРНА

Званичници Српске упутили телеграм саучешћа породици Чолаковић

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици преминулог Милка Чолаковића, предсједника Клуба одборника СНСД-а у општини Рудо.
Палата Републике - Фото: РТРС
Палата РепубликеФото: РТРС

Премијер Републике Српске Радован Вишковић упутио је данас телеграм саучешћа породици преминулог Милка Чолаковића, предсједника Клуба одборника СНСД-а у општини Рудо, наводећи да су ова општина и Српска остали без човјека који је обављао значајне функције у републичким и општинским институцијама.

- Искрено саосјећајући у болу који вас је задесио, у име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем изразе најдубљег саучешћа - навео је Вишковић у телеграму.

Телеграм саучешћа упутио је и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

- Са великом тугом примио сам тужну вијест о смрти Милка Чолаковића који је био дугогодишњи функционер СНСД-а - наведено је у телеграму.

Додик је нагласио да ће Чолаковић остати упамћен као човјек који је дао значајан допринос развоју СНСД-а, те да се истакао својим радом на значајним функцијама у републичким институцијама и на локалном нивоу. 

- Саосјећајући у болу који вас је задесио, упућујем вам изразе мог најдубљег саучешћа. Његова смрт је велики губитак за вашу породицу и пријатеље, али и за СНСД, општину Рудо и Републику Српску - додаје се у телеграму саучешћа лидера СНСД-а.

Милко Чолаковић преминуо је јутрос у 58. години након дуге и тешке болести.