latinica  ћирилица
06/12/2019 |  19:49 ⇒ 20:01 | Аутор: СРНА

Чланске карте ДЕМОС-а за 200 нових чланова

Предсједник Демократског савеза Недељко Чубриловић рекао је вечерас у Зворнику да ће ДЕМОС бити странка која ће се борити за рјешења и за тражење компромиса, те настојати да ради на стабилизацији политичких прилика у Републици Српској и БиХ.
ДЕМОС Зворник - Фото: СРНА
ДЕМОС ЗворникФото: СРНА

Чубриловић је изразио задовољство што у Зворнику, који је један од центара развоја ДЕМОС-а, Републике Српске и БиХ, присуствује пријему неколико стотина нових чланова који добијају чланске картице Демоса.

- У ДЕМОС се учлањују и млади и искусни људи који заслужују посебну пажњу и којима странка даје посебан значај - рекао је Чубриловић Срни.

Он је истакао да људи који долазе у ДЕМОС потпуно разумију у коју политичку опцију долазе, шта су њихове обавезе и амбиције.

Чубриловић је нагласио да ће сви млади и новопримљени људи од руководства ДЕМОС-а имати пуну подршку за потпуну афирмацију.

- Све су то људи који су се остварили у свом послу, за оно за шта су се школовали, и таквима у политици треба дати прилику да креирају будућност - рекао је Чубриловић.

Потредсједница ДЕМОС-а Споменка Стевановић рекла је да је вечерас 200 нових чланова из Зворника добило чланске картице Демоса.

Подсјећајући да је значајан број чланова ДНС-а, више од 95 одсто, раније приступио ДЕМОС-у, Стевановићева је истакла да је ДЕМОС имао прилив и нових младих и образованих људи, као и приличан број оних који нису били у другим политичким странкама.

- Број чланова и стање на терену даје нам за право да у наредну изборну годину улазимо организационо потпуно припремљени - рекла је Стевановићева.

Према њеним ријечима, постављени су реални циљеви, а то је најмање шест одборника у Скупштини града Зворника.

Огњен Јањић, један од новопримљених чланова ДЕМОС-а Зворник, рекао је да је за демокартско друштво веома важно да млади буду укључени на прави начин у друштвени живот.

- То је оно што ДЕМОС нуди, не само младима, него и другима који су прихватили да се политички ангажују у овој странци - рекао је Јањић.