X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Моја Јахорина
08/12/2019 |  14:14 ⇒ 14:16 | Извор: СРНА

Хор Дома омладине "Звончићи" на хуманитарној вечери

Дјечији хор Дома омладине "Звончићи" из Зворника учествоваће у 10. хуманитарној манифестацији "С љубављу храбрим срцима" 22. децембра у Бањалуци, која се одржава под покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић.
Дјечији хор Дома омладине "Звончићи" - Фото: СРНА
Дјечији хор Дома омладине "Звончићи"Фото: СРНА

Вођа хора Христијана Сандић рекла је да им је велика част да учествују на донаторској вечери на којој ће прикупљени новац бити намјењен изградњи дневних центара за дјецу са сметњама у развоју у Бањалуци и Требињу.

Истичући да вриједно раде и да припремају свој наступ, Сандићева је најавила да ће 48 чланова хора отпутовати у Бањалуку гдје ће их у Палати Републике примити предсједница Српске.

Сандићева је рекла да ће послије пријема хор Дома омладине "Звончићи" наступити пјесмом "Кад снови крила добију".

Она је нагласила да им је изузетно драго што су овогодишњи партнер предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић и што ће наступити на овој хуманитарној донаторској вечери.

Подсјећајући да је овогодиши слоган донаторске вечери "Помажући другима, помажемо себи да будемо бољи људи", Сандићева је позвала све Зворничане да током децембра позову хуманитарни број 1411.

- Један ваш позив нашим другарима значи много. Нека знају наши пријатељи са сметњама у развоју да мислимо на њих - рекла је Сандићева.

Донаторско вече биће одржано 22. децембра у 17.00 часова у Културном центру Бански двор у Бањалуци. /