latinica  ћирилица
09/12/2019 |  12:19 ⇒ 12:41 | Аутор: РТРС

Сбербанк донирала пет рачунара Медицинској школи у Бањалуци

Сбербанк Бањалука настоји да што више буде укључена у активности заједнице у којој послује и да учествује у друштвено одговорним пројектима.
Рачунари - Фото: Уступљена фотографија
РачунариФото: Уступљена фотографија

С обзиром да је децембар мјесец даривања, у складу са празничним расположењем Сбербанк Бањалука је Медицинској школи у Бањалуци донирала пет рачунара, како би спремни докчекали нову 2020. годину.

Рачунари су намијењени рачунарском кабинету ове школе, а ученицима ће омогућити квалитетнији и садржајнији рад.

Владимир Јагодић, директор Медицинске школе у Бањалуци је у име школе преузео рачунаре, те се захвалио Сбербанци што је препознала њихове потребе, те што је овом донацијом дала значајан допринос овој школској установи у будућности.

Такође је истакао да ће ови рачунари побољштати процес рада саме школе, а ученицима омогућити стицање знања и вјештина које су им неопходне на путу личног и професионалног развоја.

Из Сбербанк Бањалука су нагласили да образовање има јако важну улогу у сваком друштву, и да се труде да својим донацијама осавремењују наставни процес у многим школским установама у Републици Српској.

Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања ове банке и важан је дио корпоративне културе.

Кажу и да ова донација представља само неке у низу активности хуманитарног карактера, кроз које могу створити боље и напредније окружење за све.